Öppna kurser

Chefskonsulten arbetar främst med företagsinterna utbildningar och för utbildningsföretag, men ger även några öppna kurser i ledarskap och coachning.

Aktuellt

Lär dig grunderna i Coachande ledarskap

En tvådagars intensivutbildning där Du får teori och praktik i hur Du kan använda dig av coachning både i arbetet och privat.
Utbildningen ger Dig en tydlig och enkel process att följa, effektiva verktyg att använda och praktisk träning av dina nyvunna färdigheter.

Kursledare: Carina Lätt, författare till boken ”Att coacha grupper”, som uppdaterades 2015. Boken blev nominerad till årets HR bok 2009.
Carina är Beteendevetare med vidareutbildning inom KBT från högskolan, ACC-certifierad coach och utbildad inom olika dramatekniker. Hon har bl a utbildat hundratals ledare i coachning inom LEDARNA, och är även ansvarig för ett flertal chefsutbildningar inom en av de största arbetsgivarorganisationerna i Sverige.                                                                                                                                                                      Utbildningen kan kompletteras med individuell utbildning i hur just du kan coacha grupper på bästa sätt! I den kompletterande utbildningen som kan ske genom enskilda möten, telefonsamtal och Skype ingår den HR nominerade boken ”Att coacha grupper”. Upplägget görs enligt ditt önskemål.

Plats: Stockholm
Kursdatum: 14 – 15 juni 2017.
Kostnad: 5.000:- Rabatt: 1.000:- för KFO och LEDARNAS medlemmar.
Anmälan: Senast den 12 maj till Carina Lätt, tfn: 070 – 982 04 58 info@chefskonsulten.                                                                                                                               

Lär dig att coacha grupper

Den här två dagars utbildningen ger Dig som chef/ledare både teoretiska och praktiska kunskaper om hur Du kan arbeta med ”gruppcoachning” och ”individuell coachning i grupp” på bästa och effektivaste sätt.

Kursen utgår från kursledarens bok ”Att coacha grupper”, som uppdaterade 2015. Boken blev nominerad till årets HR bok 2009.

Kursledare: Carina Lätt
Carina är Beteendevetare med vidareutbildning inom KBT från högskolan, och ACC-certifierad coach. Hon har bl a utbildat hundratals ledare i coachning inom chefsorganisationen LEDARNA, och är även ansvarig för ett flertal chefsutbildningar inom en av de största arbetsgivarorganisationerna i Sverige.

Plats: (Se ovan)
Kursdatum: (Se ovan)
Kostnad:
Anmälan:

 

 

Kommande kurser

 

Arbetslagsledarutbildning